Mezőgazdasági Biztosítás

KÉRJE MŰHOLDAS RIASZTÁSI CSOMAGUNKAT 2021. MÁJUS 31-IG

új növénybiztosítási szerződés megkötésekor vagy meglévő szerződés megújítása esetén

Felkeltettük érdeklődését?

Őstermelőktől a mezőgazdasági nagyüzemekig mindenkinek kínálunk biztosítási megoldást. Kérje visszahívásunkat, és szakértő munkatársunk segít a döntésben!

Minden gazda álma, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét. Ehhez nyújtunk biztos hátteret Önnek mezőgazdasági biztosításainkkal.

A riasztási csomagot kalászosok, repce, napraforgó, kukorica termesztése esetén ajánljuk:

 • Ingyenes műholdas megfigyelési szolgáltatás:
  A szolgáltatást külön díj fizetés nélkül kínáljuk és minden növénybiztosításunk mellé kérhető az új szerződés megkötésekor vagy a régi szerződések megújításával.*
 • Riasztás emailben vagy sms-ben:
  Riasztást küldünk április 1. és október 1. közötti időszakban, ha hirtelen változás áll be a termőföldje növényi vegetációjában, ezáltal hozamcsökkenés vagy káresemény valószínűsíthető. A riasztás módját (e-mail vagy sms) Ön választja ki.
 • Ezekben az esetekben küld a rendszer riasztást
  Riasztást nem csak biztosítási eseményről, hanem egyéb esetekben, például belvíz, vadkár vagy rovarkárok esetén is küldünk. A riasztás csak a változás tényét jelzi, annak okát nem.
 • Webes szolgáltatás
  Együttműködő partnerünk, az Envirosense Kft által üzemeltet webes felületen mindig elérhető, személyre szabott információkat talál saját profiljában szolgáltatásunkról.
 • Ön határozza meg a területet
  A riasztás MEPAR blokkra vonatkozóan kerül kiküldésre, de a webes felületen lehetősége van megrajzolni a parcellát, ha parcella szintű riasztást szeretne kapni.
 • Online nyomon követhető a növényi kultúra állapota
  Rajzolja meg a  a webes felületen a saját parcelláját, és így bármikor megtekintheti a növényi kultúrájáról a felhőmentes napokon készült, a biomassza állapotát mutató műholdas képeket.
 • Lehetősége van a gyors kárenyhítésre
  A csomagnak köszönhetően lehetősége van rá, hogy mielőbb csökkenthesse az esetleges károkat földjén.  A riasztás alapján Ön eldöntheti, hogy szükség van-e további intézkedésre, terepi szemlére, esetleg kárbejelentésre.

További információkért keresse biztosításközvetítőjét, vagy kérje visszahívásunkat!

*Integrációs szerződések keretében a Riasztási csomag nem vehető igénybe. A Riasztási csomag részletes feltételei megtalálhatóak a Letölthető dokumentumok alatt a Növénybiztosítási feltételgyűjteményben.

Kinek ajánljuk mezőgazdasági biztosításainkat?

Milyen kedvezményekben részesülhetek?

PM-Patmosz

Hivatalos Generali Biztosító Partner

Irodánk címe:
Mátészalka Alkotmány út 37. fsz. 3.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT?