Kegyeleti gondoskodás

Biztosítás a végső búcsú kiadásaira

   A Kegyeleti gondoskodás-Nyugalom Plusz temetési célú, halálesetre szóló biztosítás a jövő egy elkerülhetetlen állomására, a végső búcsú, temetés anyagi gondjaira kínál megoldást. Így Önnek, vagy családtagjainak az érzelmi megrázkódtatáson felül nem okoz majd anyagi megterhelést a hamvasztás, temetés kifizetése; hiszen arról apránként még a biztosított életében gondoskodtak. Nem kell számlát beküldeni, nem kell megvárni a hagyatéki eljárás végét, a biztosítási összeget a szerződésben megjelölt kedvezményezett gyorsan megkapja. Megtakarítás, biztosítás híján anyagi gondokkal is meg kell küzdenie az elhunyt közeli hozzátartozóinak, hiszen a temetési költségek és esetleges tartozások hatalmas kiadásokat jelentenek. Erre az esetre (a biztosított elhalálozása) nyújt anyagi segítséget a:

 Kegyeleti gondoskodás – Nyugalom plusz haláleseti biztosítás

Biztosítási (haláleseti kifizetési) összegek

   Szerződéskötéskor meghatározhatja az Ön által elképzelt jövőbeni szolgáltatás minimális összegét, mely az évek során -előre kiszámított módon- gyarapodva garantálja, hogy a biztosított halála esetén a megjelölt hozzátartozók, kedvezményezettek rendelkezésére áll a méltó búcsúztatásával felmerülő kiadások fedezete.

   Megkímélheti magát, családját a szerettük elvesztésekor, a hirtelen rájuk szakadó temetés, hamvasztás többszázezres költségétől.

Mennyibe kerül?

   A biztosítás díja az életkortól és a választott biztosítási összegtől függ. Kérjen személyre szóló ajánlatot, részletes tájékoztatást díjmentesen, kötelezettség nélkül!

Ajánlatkérés

    Melyik biztosítási összeg érdekli?
    (többet is megjelölhet)

    Kire szeretne biztosítást?
    (Pl. önmaga, házastárs, szülő)


    Az Ön elérhetőségei:

       A részletes tájékoztatót a megadott email címre küldjük. A levelezőrendszere beállításai alapján előfordulhat, hogy a levél nem a beérkező, elsődleges üzenetek mappába kerül. Ez esetben kérem ellenőrizze a SPAM, kéretlen, promóciós, egyéb… mappáit is.

     Megadott adatait az adatkezelési tájékoztatónak megfelelően kezeljük, harmadik személynek nem adjuk ki.