Kegyeleti gondoskodás

Biztosítás a végső búcsú kiadásaira

  A Nyugalom Plusz rendszeres díjas életbiztosítás a jövő egy elkerülhetetlen állomására, annak anyagi gondjaira kínál megoldást.
Megkímélheti családját, gyermekeit a szerettük elvesztésekor, a váratlanul rájuk szakadó hatalmas kiadásoktól.
Így Önnek, vagy családtagjainak az érzelmi megrázkódtatáson felül nem okoz majd anyagi megterhelést a temetés megszervezése, kifizetése; hiszen arról apránként még a biztosított életében gondoskodtak. Ezáltal a hozzátartozók a méltó végtisztesség megadására tudnak koncentrálni komoly fizetési nehézség nélkül, mert a szerződés a biztosított halálakor minden esetben kifizetéssel szűnik meg!

 Kegyeleti gondoskodás – Nyugalom plusz haláleseti biztosítás

NYUGALOM Plusz temetési célú biztosítás főbb jellemzői:

 

Biztosítási (haláleseti kifizetési) összegek

   Szerződéskötéskor meghatározhatja az Ön által elképzelt jövőbeni szolgáltatás minimális összegét, mely az évek során -előre kiszámított módon- gyarapodva garantálja, hogy a biztosított halála esetén a megjelölt hozzátartozók, kedvezményezettek rendelkezésére áll a méltó búcsúztatásával felmerülő kiadások fedezete.

   Megkímélheti magát, családját a szerettük elvesztésekor, a hirtelen rájuk szakadó temetés, hamvasztás többszázezres költségétől.

Kérdése van, többet szeretne tudni? Adja meg adatait és szakértő kollégánk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

SEGÍTHETÜNK?

Munkatársaink díjmentes tanácsadással állnak rendelkezésére.

     

       A részletes tájékoztatót a megadott email címre küldjük. A levelezőrendszere beállításai alapján előfordulhat, hogy a levél nem a beérkező, elsődleges üzenetek mappába kerül. Ez esetben kérem ellenőrizze a SPAM, kéretlen, promóciós, egyéb… mappáit is.

     Megadott adatait az adatkezelési tájékoztatónak megfelelően kezeljük, harmadik személynek nem adjuk ki.